Milion dinara za najzdraviju ideju

Bez autora
May 14 2012

NLB banka Beograd, kao društveno odgovorna kompanija, organizuje konkurs za izbor najboljih projekata u oblasti organske proizvodnje i prerade hrane. NLB banka Beograd ovim konkursom želi da pomogne i podrži ovaj značajan vid proizvodnje koji predstavlja budućnost poljoprivrede. Cilj je da se poljoprivrednici sa registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima podstaknu da prošire svoja znanja u ovoj oblasti, da započnu ili prošire već postojeću proizvodnju i da se javnost bolje upozna sa zdravijim načinom života. Ovaj konkurs predstavlja odličnu mogućnost da poljoprivredni proizvođači koji se najviše angažuju i naprave najbolji projekat, uz pomoć nagrada koje dobiju, taj projekat započnu i realizuju. Za tri najbolja projekta, NLB banka Beograd je pripremila izuzetno vredne novčane nagrade.

Konkurs za najbolje projekte u oblasti organske proizvodnje i prerade hraneNLB banka Beograd, kao društveno odgovorna kompanija, organizuje konkurs za izbor najboljih projekata u oblasti organske proizvodnje i prerade hrane.

NLB banka Beograd ovim konkursom želi da pomogne i podrži ovaj značajan vid proizvodnje koji predstavlja budućnost poljoprivrede. Cilj je da se poljoprivrednici sa registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima podstaknu da prošire svoja znanja u ovoj oblasti, da započnu ili prošire već postojeću proizvodnju i da se javnost bolje upozna sa zdravijim načinom života.

Ovaj konkurs predstavlja odličnu mogućnost da poljoprivredni proizvođači koji se najviše angažuju i naprave najbolji projekat, uz pomoć nagrada koje dobiju, taj projekat započnu i realizuju.

Za tri najbolja projekta, NLB banka Beograd je pripremila izuzetno vredne novčane nagrade. Najbolji projekat NLB banka Beograd će nagraditi sa čak million dinara. Dobitniku druge nagrade banka će dodeliti 400.000 dinara, a treće mesto biće nagrađeno sa 200.000 dinara.

Na konkursu mogu učestvovati svi poljoprivredni proizvođači koji imaju registrovano poljoprivredno gazdinstvo.

Projekti koji konkurišu za nagradu moraju biti u skladu sa svim načelima sertifikovane organske proizvodnje i prerade hrane.

Projekat mora da sadrži sledeće elemente:

  • kratak opis projekta (naziv i osnovni cilj projekta);
  • ukratko opisati razlog za započinjanje ove vrste projekta;
  • detaljan opis aktivnosti na razvoju projekta, uz navođenje realnih potrebnih i dovoljnih uslova za realizaciju;
  • troškove realizacije projekta;
  • očekivani rezultati i vremenski okvir realizacije;
  • podatke o registrovanom poljoprivrednom gazdinstvu.

Projekat se može predati poštom na adresu:
NLB banka a.d. Beograd
Bulevar Mihaila Pupina 165v
11070 Novi Beograd
sa naznakom “Konkurs za najbolje projekte organske proizvodnje i prerade hrane”

ili elektronskim putem na e-mail adresu:
organic@nlb.rs

Konkurs za najbolje projekte se otvara 15. maja i trajaće do 15. avgusta 2012. godine, a rezultati konkursa biće objavljeni u septembru.

Izbor najboljih projekata će vršiti stručni žiri, koji čine eksperti iz oblasti organske proizvodnje hrane, urednici specijalizovanih časopisa i organizatori konkursa. Predsednica žirija je prof. emeritus dr Branka Lazić, sa novosadskog Poljoprivrednog fakuleta, kao jedan od najvećih stručnjaka u oblasti organske proizvodnje hrane.

Konkurs realizuje NLB banka Beograd u saradnji sa Nacionalnim asocijacijom za organsku proizvodnju - Serbia organica i Centrom za organsku proizvodnju Selenča.

Detaljne informacije o konkursu mogu se dobiti u svim poslovnicama NLB banke i putem Kontakt centra banke 0700 655 522 ili 021 452 144.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik